Back to All Events

Ung i Danmark - SFI konference

SFI inviterer til konference i DGI-Byen i København onsdag den 22. juni 2016

Generation fejlfri, generation Lean og fremdriftsgenerationen bliver de kaldt – men også generation utryg. Nogle ligger i overhalingsbanen og trives med konkurrence. Andre ender på kanten af samfundet, fordi kravene er for høje og banen, der kan spilles på, for lille. 
Hvordan er det at være ung i dag? Hvordan har de det? Hvilke erfaringer har de med det modsatte køn? Hvad laver de i fritiden, og hvilke veje går de efter folkeskolen? 

SFI har i en stor forløbsundersøgelse fulgt 6.000 danske børn, der blev født i 1995. De var 18 år, da der sidst blev samlet data ind – og i en stor ny rapport, der udkommer samme dag som konferencen, bliver de 18-åriges liv kortlagt i et omfangsrigt billede af unge i Danmark.

På konferencen præsenterer vi de nye resultater fra rapporten og debatterer, hvad der er at være bekymret for. I en række workshop sætter fagfolk og forskere fokus på udvalgte emner som fx uddannelse, kriminalitet, seksualitet og helbred.

Få opdateret din viden med helt nye resultater og få inspiration til dit arbejde med de unge. Konferencen henvender sig til alle, der arbejder professionelt med unge og interesserer sig for, hvad der optager dem, og hvilke udfordringer, de har.

Information og tilmelding

Earlier Event: June 16
Folkemøde 2016 på Bornholm